Powered by Smartsupp

Kisegítő eszközök

Injektálás 3. kerület

Vállalkozásunk vizes, nedves és salétromos falak, épületek, házak területén az injektálás 3. kerület kivitelezésével foglalkozik, amelyet korszerű technológiánknak köszönhetően természetesen falbontás nélkül vagyunk képesek megvalósítani.

Az injektálás 3. kerület megfelelő megoldás lehet azok részére, akik utólagos szigetelést szeretnének kialakítani otthonuk területén. Az injektálás 3. kerület segítségével minimális bontás szükséges csak, ugyanis az injektálás lényege, hogy a falszerkezetbe fecskendezett anyag segítségével juttatjuk a szigetelőanyagot, ezáltal nem szükséges bontani, valamint újabb réteget felhúzni. 

Az injektálás 3. kerület további előnyei közé sorolható, hogy ezáltal közvetlenül a falszerkezet válik ellenállóvá, ezért nem kell majd tartanunk attól, hogy a plusz szigetelő réteg megsérülése során a fal nem lesz képes megfelelően szigetelni. Ha tehát Ön is gyors és hatékony megoldást szeretne otthona utólagos szigeteléséhez, forduljon cégünkhöz bizalommal!

Az injektálás 3. kerület folyamatát a legkorszerűbb és leghatékonyabb anyagokkal végezzük el! 

Injektálás 3. kerület - Megbízható munkavégzés! 

Az injektálás 3. kerület technikájával sikeresen elvégezhető az utólagos falszigetelés folyamata, hiszen az épület állapota nagy mértékben javítható. A nem megfelelően kivitelezett szigetelés, az elöregedett anyagok csökkent minősége mind ahhoz vezet majd, hogy a nedvesség bejut a falakba és ezáltal pedig roncsolni kezdi a falszerkezetet. Ennek pedig lesznek látható és csak később észlelhető, közvetlen jelei. Az injektálás 3. kerület szükségességét jelezhetik a falak nedvesedése, foltosodása, a felpúposodó vakolat, ezzel együtt pedig a penészgombák feltűnése is. Az összes ezek közül óriási károkat képes okozni a falakban, az épület szerkezetében, azonban ezzel párhuzamosan az emberek egészségre is negatív hatással van.

Hívjon minket bizalommal, injektálás 3. kerület területén, ráadásul kedvező árak mellett!