Powered by Smartsupp

Kisegítő eszközök

Cégünk vállalja pincék, alagsorok és szuterének szigetelését olyan esetekben, amikor talajnedvesség és talajvíznyomás jelentkezik.

Ez a probléma gyakran előfordul épületek alacsonyabban fekvő részein, és komoly károkat okozhat az épület szerkezetében és belső tereiben. Azonban ne aggódjon, mert mi megoldást kínálunk a talajnedvesség és talajvíznyomás elleni védelemre.

A szakkivitelezői felmérés során tapasztalt csapatunk átvizsgálja az adott pince, alagsor vagy szuterén állapotát, és azonosítja a nedvesség problémáinak okait és mértékét. 

A talajnedvesség és talajvíznyomás elleni szigetelésben különféle technikákat és anyagokat alkalmazunk, melyek biztosítják az épület hosszú távú védelmét. Speciális vízszigetelő rétegeket helyezünk el a falakon és az aljzaton, melyek hatékonyan gátolják a talajnedvességet és a víznyomást. 

 

 

A javaslatunk részletesen ismerteti a tervezett munkafolyamatot, az alkalmazandó szigetelési technikákat és anyagokat, valamint az árajánlatot. Az árajánlat tartalmazza a felmért mennyiséget, a szükséges anyagokat és azok mennyiségét, valamint a munkadíjat.

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásunkat, kérjük lépj kapcsolatba velünk, hogy egyeztethessük a szakkivitelezői felmérést és a javaslatunk részleteit. Bízz cégünkben, hogy hatékony és tartós védelmet nyújtsunk az épület pincéjében, alagsorában vagy szuterénjében a talajnedvesség és talajvíznyomás ellen.

 

Húzd és dobáld be a fájlokat ide Kép csatolása