Powered by Smartsupp

Kisegítő eszközök

Izometal acéllemez falszigetelés

 

A talajból származó nedvesség megszüntetése bontás, fűrészelés és fúrás nélkül történik, a szigeteléshez acéllemezeket használunk.

Az IZOMETAL utólagos falszigetelési eljárás a talajból származó, és kapilláris úton felhúzódó nedvesedés megszüntetésére szolgál.

Az eljárás során a fal vízszintes síkjába (két tégla sor közötti fugába) új szigetelő réteget hozunk létre, a falszerkezet bontása, fűreszelése és sorozat fúrása nélkül.Az új vízszintes szigetelő réteget besajtolt és / vagy beütött acéllemez lapok alkotják, amelyek a teljes falszerkezetet lezárják, ezért a felette lévő falazat nedvesség tartalma csökken a tapasztalatok alapján 100 %-os biztonsággal.

Az eljárás alkalmazása és a létesítési munkálatok során, sem falkeresztmetszet csökkenés, sem süllyedés nem jön létre, a falszerkezet statikai állapota változatlan marad.Lemez minőség: lúgoknak és savaknak ellenálló króm-nikkel rozsda mentes lemez, amely gyakorlatilag az épület teljes fennmaradása alatt biztosítja a szigetelés hatásosságát.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk az IZOMETÁL utólagos falszigetelési eljárás szabadalom hasznosítási szerződéséve rendelkezik.

 

Kérjék szakkivitelezői felmérésünket és javaslatunkat.

Húzd és dobáld be a fájlokat ide Kép csatolása