Powered by Smartsupp

Kisegítő eszközök

Cégünk, az Izometal 2000 Kft. a hasonló nevű falszigetelési eljárás egyik kivitelező cége. A céget én, Kafka Mónika vezetem, édesapám, Kafka Nándor találta fel ezt az eljárást, és ő indította el a szigetelőlemez gyártását is. Cégünk küldetésének tekinti a penészes fal elleni megfelelő védelem, a falszárítás és főleg az utólagos falszigetelés területén végzett kiemelkedő minőségű eszközök, anyagok előállítását.

Eddigi üzletpolitikánkkal szakítva és látva a piaci igényeket, elkezdtük az általunk gyártott utólagos falszigetelő lemezek nagykereskedelmi forgalmazását. A forgalmazott anyag KO33 CR-NI ötvözetű, merevítő hullámosítással ellátott korrózióálló, nagy szakítószilárdságú lemez. Vásárlóinknak az anyagot megfelelőségi nyilatkozattal együtt értékesítjük. A falszigetelő lemez élettartama várhatóan 80–100 év. Megfelelő raktárkészlettel rendelkezünk ezért a szükséges anyag azonnal elszállítható.

Mechanikai tulajdonságok:

  • szakítószilárdság: 1100 +- 100 N/mm2
  • szélesség: 260 mm
  • vastagság: 1,3 +- 0,05 mm
  • hullám amplitúdó: 4,3 +-0.2 mm
  • hossza: 12 cm; 15 cm; 20 cm; 25 cm; 30 cm; 35 cm; 39 cm; 45 cm; 50 cm; 55 cm; 60 cm - a fal vastagságának megfelelően

Kérem, ha Ön a fenti információk alapján úgy ítéli meg, hogy az általunk gyártott falszigetelő lemez a cége profiljába vág, tevékenysége során tudná azt hasznosítani, illetve viszonteladóként értékesíteni, és szeretné kedvező áron beszerezni, keressen bennünket!

Aktuális áraink felől telefonon vagy e-mailen is szívesen adunk felvilágosítást, de egyéb kérdésekben is készséggel állunk rendelkezésére!