Szolgáltatásaink: injektálás - Izometal 2000 Kft.

Cégünk egy 25 éves magyar szabadalommal, az IZOMETÁL utólagos falszigetelés és vízszigetelés technológiájával dolgozik.

Fő tevékenységeink: Vízszigetelés, utólagos falszigetelés, acéllemez szigetelés, fémlemez szigetelés, Izometál szigetelés, lemezbesajtolás, lemezbeütés, szigetelőkrém injektálás, vegyi szigetelés. A vegyi szigetelés minden faltípusra vonatkozóan megoldható, legyen akár pince, családi ház, iroda, garázs, raktár, kastély, középület, vályogház, téglaház, mészkőből készült épület, vagy akár vegyes falazatokból épített létesítmény utólagos vízszigetelése, illetve falszigetelése a talajszint alatt és a talajszint felett.

Az IZOMETÁL technológia lényege:

Az IZOMETÁL utólagos falszigetelés technológiájának lényege, hogy a felszálló nedvesség útjába felületkezelt, enyhén bordázott felületű acéllemezt préselünk speciális, magas rezgésszámon működő berendezés segítségével. Az acéllemezt a vízszintes fugába helyezzük el, annak pontos helyét a falszigetelés tervezésnél előre meghatározzuk.
Cégünk alapelvei közé tartozik a pontos, gyors és tiszta munkavégzés. Az utómunkálatokban is segítünk!
A falszigetelés befejeztével a kőműves jellegű munkálatokhoz utómunkálati dokumentációt adunk át a garanciavállalási nyilatkozattal együtt. A helyreállító munkákhoz szükséges anyagok beszerzését, illetve igény szerint a vakolási munkálatok elvégzését is vállaljuk. A bonyolultabb helyreállítási megoldásokban további szakmai tanácsokkal is segítjük megrendelőinket.
CÉGÜNK ÁLTALÁNOS FELELŐSSÉG BIZTOSÍTÁSSAL RENDELKEZIK.

Családi házak, nyaralók, középületek, egyéb épületek utólagos falszigetelését vállaljuk. Bármilyen megrendeléssel ugyanolyan szenvedéllyel foglalkozunk. Számunkra nem létezik túl kicsi vagy túl nagy megrendelés.
A munkálatok megkezdését megelőzi egy helyszíni szemle, amely Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes.
A helyszínen elvégezzük a műszeres falnedvességi vizsgálatot és kivitelezési árajánlatot adunk a megrendelőnek.
Közös megegyezés után a megrendelt munkát az előre megbeszélt határidőre elvégezzük.
A falszigetelés egy családi ház esetében nagyjából 1 munkanapot vesz igénybe.
Precíz kivitelezés, pontosság!

Ide kattintva kérje Budapesten és vonzáskörzetében INGYENES épületfelmérésünket!

Safeguard vegyi falszigetelés

2004-ben egy másik sikerszabadalommal is bővült a cégünk tevékenysége, ez pedig egy angliai cég a SAFEGUARD fejlesztése. Az eljárás lényege, hogy egy szigetelőkrémet injektálunk a nedves, salétromos falakba. Ez megköti a falban lévő nedvességet és megszilárdulva egy víztaszító bevonatot képez a falban. Az eljárás kiváló szigetelési eredményt hoz.
Kérje kollégáink szakvéleményét még ma! Hívjon bennünket bizalommal! Minden falvizesedéssel kapcsolatos problémára találunk megoldást!

Gyakori kérdések

Minden falnál alkalmazható az acéllemez besajtolás?

A felszálló nedvesség legfőbb útvonalai a habarcságyak. Az acéllemezt ezekbe a habarcságyakba juttatjuk a speciális technológia segítségével, ezzel hozva létre a falszigetelő réteget. Ez az utólagos falszigetelés vagy vízszigetelés csak a fugázott falaknál alkalmazható: lyukacsos tégla, tömör tégla, vályog, blokk. Egyéb falakhoz a vegyi szigetelést javasoljuk.

Mennyi az utólagos falszigetelés várható élettartama?

A besajtolt acéllemez egy teljesen új és tökéletesen záró szigetelőréteget hoz létre a falban, ezzel zárva el a talajból felszálló nedvesség útját. Az injektált szigeteléssel szemben ez az utólagos falszigetelés gyakorlatilag örökre szól.

Mennyi idő szükséges a már szigetelt fal kiszáradásához?

További „nedvesség-utánpótlás” híján a fal kiszárad és ezzel meg is szűnik a probléma. A fal kiszáradásának idejét befolyásolja a falvastagság, a fal anyaga, illetve a só és nedvességtartalma. Ez a folyamat általában 3-14 hónap alatt zajlik le.

Igényel-e valamilyen előkészítést az eljárás?

A szigetelési sík kiválasztása után 20-30 cm széles sávban eltávolítjuk a vakolatot, ami egyébként is gombás és nedves. Megkeresve a fuga síkját kissé kitisztítjuk azt, ide préselve be az acéllemezeket 20 mm-es átfedéssel.

Milyen utómunkálatok várhatóak?

A püffedt, nedves vakolat cseréje elkerülhetetlen.